vacatures.ap.be

Traineeship Payroll Consultant

Algemene informatie

Plaats van tewerkstelling: 
Antwerpen, Brussel, Gent
Provincie van tewerkstelling: 
Antwerpen
Opleiding: 
GW - Sociaal werk
GW - Toegepaste Psychologie
MC - Bedrijfsmanagement - Accountancy-fiscaliteit
MC - Bedrijfsmanagement - Financie- en verzekeringswezen
MC - Bedrijfsmanagement - Logistiek management
MC - Bedrijfsmanagement - Marketing
MC - Bedrijfsmanagement - Rechtspraktijk
MC - Communicatiemanagement - Commerciële communicatie
MC - Communicatiemanagement - PR
MC - Office management - Management assistant
MC - Office management - Medical management assistant
WT - Elektronica-ict
Type: 
Job

Bedrijfsinformatie

Bedrijf: 
Attentia
Sector: 
HR
Bedrijfsactiviteiten: 

Binnen zowel HR als binnen preventie & bescherming is het uw eerste zorg om wettelijk in orde te zijn. Dat is de basisvereiste. Dat klinkt eenvoudig, maar in werkelijkheid is dat wel een uitdaging. Als u voor Attentia kiest, kunt u op uw twee oren slapen. Wij bezitten jarenlange expertise en hebben specialisten in HR, payroll, preventie & bescherming en Well-being. Door deze knowhow te combineren vindt u bij Attentia alles onder één dak.

Uitgebreide informatie

Omschrijving vacature: 

De rol van een trainee – payroll consultant bestaat erin om onze klanten een optimale ondersteuning te bieden m.b.t. payroll:
Je verzorgt de personeelsadministratie van zowel bedienden als arbeiders. Concreet houdt dit ondersteuning in op vlak van loonverwerking, E-HR, loonoptimalisatie,…
Je verzorgt de volledige administratie van in en uit diensten, tijdskredieten, brugpensioenen, thematische verloven, verzekeringen, arbeidsongevallen, rapportering,…
Je bent het aanspreekpunt voor vragen van medewerkers van onze klant.
Je verzorgt het contact en de communicatie met de klant en werkt aan de verbetering van processen en procedures m.b.t. payroll.

Profiel: 

Ben je recent afgestudeerd als Bachelor of Master (personeelswerk, rechtspraktijk, handelswetenschappen, economie, rechten, psychologie,…), heb je oprechte interesse in payroll en ben je bereid om je te verplaatsen naar klanten binnen de driehoek Gent-Antwerpen-Brussel? Dan ben jij de geschikte kandidaat voor ons traineeship!

Arbeidsvoorwaarden: 

Tijdens ons 6 weken durende traineeship zorgen wij voor een doorgedreven opleiding inzake arbeidsrecht, sociale wetgeving en loonadministratie.
Dankzij ons traineeship vergaar je zodoende alle nodige kennis en leer je werken met onze programma’s. Tijdens de opleiding krijg je de kans om onze verschillende afdelingen te leren kennen opdat je ook steeds bij onze klanten kan optreden als een echte Attentia ambassadeur. Geen paniek, je start niet alleen in dit avontuur! Samen met jouw collega trainees ga je deze leerrijke uitdaging aan en vorm je een hechte groep.

Na dit traject wordt je voor korte of langere periode ingezet voor opdrachten bij onze klanten. Ook wanneer je aan de slag gaat bij een klant wordt de connectie met het team en Attentia goed bewaard door het organiseren van maandelijkse teammeetings waar collega’s ervaringen delen of een workshop volgen.
We blijven je carrière verder ondersteunen door een grondig onboarding traject te voorzien (meter/peter, opleiding on the job,…). Samen stippelen we jouw groeipad uit en ontwikkelen we verder jouw unieke talenten.

Extra informatie: 

“Feeling good works great” – niet voor niets onze visie als het over onze werknemers gaat!
Geloof ons: Attentia is een erg fijn bedrijf om te werken. Dat bewijzen we meteen: we sturen jou en je nieuwe collega’s deze zomer naar Tomorrowland.

Solliciteren

Beschikbaarheid vacature: 
17 januari, 2020 to 17 maart, 2020
E-mail sollicitaties: 
marisa.savarino@attentia.be
Plaats: 
Gent
Straat en huisnummer: 
Sluisweg1
Postcode: 
9000
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.