vacatures.ap.be

Maintenance Coördinator

Algemene informatie

Plaats van tewerkstelling: 
Meer
Provincie van tewerkstelling: 
Antwerpen
Opleiding: 
WT - Elektromechanica - onderhoudstechnologie
Type: 
Job

Bedrijfsinformatie

Bedrijf: 
Special Fruit N.V.
Sector: 
import en export van groenten en fruit

Uitgebreide informatie

Omschrijving vacature: 

Ben jij dé Ronaldo van technisch onderhoud van machineparken met veel jaren relevante ervaring en een bachelor diploma in elektriciteit of elektro-mechanica ?
Hou je van een georganiseerde aanpak en kan je dit ook in de praktijk omzetten?
Word je helemaal warm van het coachen van een klein team en hou je van drukke, actieve dagen waar elke dag wel iets onvoorzien op je pad komt?
Dan is ons internationaal groenten en fruit bedrijf vlakbij de Nederlandse grens zeker iets voor jou!

Als geboren organisator, planner en coördinator van technisch onderhoud, word je helemaal blij van het efficiënt opmaken van onderhoudsschema’s voor het machinepark en voor de installaties in onze gebouwen.
Je legt makkelijk contacten zowel intern als extern en onderhandelt graag met nieuwe leveranciers die zullen instaan voor het effectieve onderhoud.
Is opvolging je tweede naam? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Je zal nl. een excellente uitvoering van de werken garanderen met betrekking tot onderhoudscontracten en via continuïteit hiervan de feilloze dagelijkse werking van alle installaties beogen.
Hindernissen op je pad bekijk je als opportuniteiten om oplossingen te bedenken waarna je dan ook onderbouwde beslissingen durft te nemen.
Je krijgt energie van cross-departementaal teamwerk en laat alle radertjes graag moeiteloos in elkaar overlopen door je excellent organisatie- en communicatietalent. Zo regel je de dagelijkse werkzaamheden van de onderhoudsmedewerkers waarmee je ook afspraken maakt ivm wachtdiensten/permanentie.
Bovendien ben je een 2-talige (NL/E) doener en steek je graag zelf de handen uit de mouwen waar nodig!

Arbeidsvoorwaarden: 

Interesse? Solliciteer dan zo snel als mogelijk en bezorg ons een recent CV. In ruil voor jouw inzet, ontvang je van ons een uitdagende job in een groeiend, innovatief en internationaal bedrijf met aandacht voor ontwikkeling van alle medewerkers. Een vaste betrekking en een competitief salarispakket met extralegale voordelen in overeenstemming met je competenties en ervaring.

Solliciteren

Beschikbaarheid vacature: 
23 januari, 2020 to 23 maart, 2020
E-mail sollicitaties: 
Jobs@specialfruit.be
Plaats: 
Meer
Straat en huisnummer: 
Europastraat 36
Postcode: 
2321
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.