vacatures.ap.be

ServiceNow Stage

Algemene informatie

Plaats van tewerkstelling: 
Vorst
Provincie van tewerkstelling: 
Brussel Hoofdstedelijk Gewest
Opleiding: 
WT - Elektronica-ict
WT - Toegepaste informatica
Type: 
Stage

Bedrijfsinformatie

Bedrijf: 
Advanced Service Provider
Sector: 
IT
Bedrijfsactiviteiten: 

Ons bedrijf, ASP, is gespecialiseerd in Virtualisatie, Managed Services, Security, Cloud-based integratie, datacenter & back-up, O365 en ITSM & ITOM tools. Eén van onze grootste troeven is dat we onze medewerkers continu stimuleren om nieuwe technologiëen aan te leren door opleidingen, samenwerkingen en kennisdeling. Enkele jaren geleden zijn we een partnerschap aangegaan met ServiceNow, DE wereldleider in cloud-based ITSM, die we volledig op maat bij onze klanten implementeren. Bij ASP werken we in een dynamische, open en creatieve omgeving.

Uitgebreide informatie

Omschrijving vacature: 

Graag willen we de laatstejaars studenten en jong afgestudeerde studenten, uit de richting Toegepaste informatica, de mogelijkheid bieden om kennis te maken met ServiceNow via een stage of eerste baan. Door nauw samen te werken met ons team, zullen zij via ons test platform de kans krijgen om nieuwe digitale workflows te ontwikkelen, een unieke werkervaring creëren en ontdekken welke oneindige mogelijkheden deze tool kan bieden !
Een unieke kans voor de jong potential die op zoek is naar een uitdaging !

Arbeidsvoorwaarden: 

We zijn daarom op zoek naar potentiële jonge mensen om ons ServiceNow-team (stage of vacatures) te versterken. Dankzij uw onderwijs zijn we ervan overtuigd dat u een stevige basis in de IT hebt verworven en dat u klaar bent om nieuwe uitdagingen aan te gaan.
Om ons team zo goed mogelijk te integreren, is het raadzaam dat u affiniteit heeft met de databasestructuren, ITIL en Javascript.
Wij zijn een meertalig bedrijf. Onze collega's komen uit heel België en elders. De beheersing van het Frans en het Nederlands is een pluspunt.

Solliciteren

Beschikbaarheid vacature: 
30 september, 2019 to 30 april, 2020
E-mail sollicitaties: 
sarah.haberli@asp.be
Plaats: 
Vorst
Straat en huisnummer: 
Humaniteitslaan, 228
Postcode: 
1050
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.