vacatures.ap.be

leerkracht lager onderwijs

Algemene informatie

Plaats van tewerkstelling: 
Gemeente Oudergem
Provincie van tewerkstelling: 
Brussel Hoofdstedelijk Gewest
Opleiding: 
OT - Lager onderwijs
Type: 
Job

Uitgebreide informatie

Omschrijving vacature: 

- Het betreft een voltijdse functie in het scholencentrum Pré des Agneaux (https://www.cspredesagneaux.com/) op het Pinoyplein.

- Het gaat om een vacante functie en niet om een vervanging of een tijdelijke opdracht. De leerkracht zal dus worden aangeworven voor het einde van de schooljaar 2019-2020 en de arbeidsovereenkomst kan jaarlijks worden verlengd tot aan de vaste benoeming.

- De leerkracht werkt volgens het systeem van een duobaan en staat in voor de lessen wiskunde en wereldoriëntatie in een klas van het vijfde leerjaar en een klas van het zesde leerjaar (de voltijdse baan is opgesplitst in 2 x 12 lestijden).

- De lessen mogen enkel in het Nederlands worden gegeven, want de leerlingen volgen hier immersieonderwijs, met als doel de stapsgewijze verwerving van de taal van Vondel via het volgen van algemene lessen.

Profiel: 

Omdat het om een immersieschool gaat, moet de kandidaat niet enkel beschikken over een diploma leerkracht lager onderwijs, maar ook over:
o ofwel grondige kennis Nederlands (SELOR-examen),
o ofwel een niveau EU11 behaald binnen het stelsel van onderwijs voor sociale promotie,
o ofwel een diploma hoger secundair onderwijs dat in het Nederlands werd afgeleverd door een lidstaat van de Europese Unie,
o ofwel een diploma van het Nederlandstalige onderwijs.

Solliciteren

Beschikbaarheid vacature: 
4 december, 2019 to 4 maart, 2020
E-mail sollicitaties: 
sdooms@oudergem.brussels
Plaats: 
Pinoy Plein
Postcode: 
1160
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.